Avoimet ovet, syksyn viimeinen kokoontuminen 12.12.

Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki 16-29 –vuotiaat tytöksi tai nuoreksi naiseksi itsensä kokevat. Avoimet ovet on yhteisöllinen iltapäivä, jonka aikana on mahdollisuus nauttia sosiaalisesta olemisesta muiden kanssa, tai rauhoittua teen tai kahvikupin ääressä. Tyttöjen Talon ohjaajat tukevat sosiaalisten tilanteiden onnistumisessa, ja esittelevät taloa mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa. Avoimet ovet on avointa yhteisöllistä toimintaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea turvallisia ja mukavia hetkiä eläväisessä ja iloisessa ympäristössä. Joka keskiviikko klo 15-19.

 

Avoimissa ovissa toimii myös seksuaalineuvonta ilman ajanvarausta klo 15-18. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenlaisten seksuaalisuuteen liittyvien pohdintojen purkamiseen ja kysymysten ratkomiseen. Tullessasi voit kysyä Merviä keskustelemaan kanssasi.

 

Avoimissa ovissa ovat mukana Talon ohjaajat Pauliina, Sohvi, Marita ja Mervi, sekä vapaaehtoiset työntekijät ja opiskelijat.

Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Toimintatorstai, syksyn viimeinen kokoontuminen 29.11.

Toimintatorstai on kaikille 10-14 –vuotiaille tytöille tai tyttöyttään pohtiville avoin ryhmä. Toimintatorstaissa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja siitä saatu ilo. Toimintatorstaissa kaikki osallistujat ovat yhdenvertaisia, ja jokainen saa tulla mukaan juuri sellaisena kuin on. Ryhmässä kokeillaan erilaisia harrastusmahdollisuuksia, esimerkiksi kokataan, pelataan ja maalataan. Tehdään sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhteisistä pelisäännöistä, ja tutustutaan toisiimme sekä Tyttöjen Taloon.

Ryhmää ohjaavat Tyttöjen Talon ohjaajat Marita ja Pauliina.

Lisätietoja voit kysyä marita.jaasko@vuolleoulu.fi tai pauliina.manangou@vuolleoulu.fi, tai puhelimitse, tekstarilla, whatsapilla: Marita 0447861693, Pauliina 0505290145.

Nuorten naisten Teehetki, viimeinen kokoontuminen 29.11.

Teehetki on 18-29 –vuotiaiden oma keskusteluhetki, jossa kokoonnutaan teen, kahvin ja pienen purtavan ääreen torstaisin klo 17-18.30. Teehetken tarkoituksena on yhteinen ja tasavertainen keskustelu, jossa jokaisen mielipide on kiinnostava. Puheenaiheet vaihtelevat ajankohtaisista aihepiireistä omiin arjen kokemuksiin, mikä milloinkin tuntuu osallistujille mielenkiintoiselta. Keskusteluun saa osallistua omien voimavarojensa puitteissa. Teehetki on avoin ryhmä, johon ei tarvitse ilmoittautua. Riittää, kun saapuu paikalle klo 17.

 

Ryhmää ohjaa Marita. Lisätietoja ryhmästä voit kysyä marita.jaasko@vuolleoulu.fi, tai numerosta 044 786 1693. Lämpimästi tervetuloa!

Minä riitän tämmöisenä, viimeinen kokoontuminen 4.12.

Tervetuloa uuteen, maksuttomaan harrastusryhmään, joka on suunnattu
15–17-vuotiaille tytöille!

Aiheina rennossa porukassa ovat minäkuva, itsetunto, miten minusta tuli minä ja
mitä kaikkea minä olen. Aiheita pohditaan ja työstetään itseilmaisun ja liikunnan
keinoin ja menetelmin osallistuja lähtöisesti eli pääset itse vaikuttamaan mitä
ryhmässä tehdään.

Kokoontuminen kerran viikossa, alkaen maanantaina 24.9. klo 15-16:30.
Ryhmä kokoontuu Tyttöjen talolla Oulussa.

Ohjaajina toimivat liikunta-, teatteri- ja nuorisoalan ammattilaiset Marita Jääskö,
Anna-Kaisa Kettunen ja Piritta Mäntyjärvi.
Ilmoittautumiset 20.9. mennessä marita.jaasko@vuolleoulu.fi

Ryhmän järjestää Vuolle Tyttöjen talo sekä Osallistuva ja liikunnallinen teatteri –
hanke, jota koordinoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja joka saa rahoitusta
Euroopan sosiaalirahastolta.