Avoimet ovet, syksyn viimeinen kokoontuminen 12.12.

Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki 16-29 –vuotiaat tytöksi tai nuoreksi naiseksi itsensä kokevat. Avoimet ovet on yhteisöllinen iltapäivä, jonka aikana on mahdollisuus nauttia sosiaalisesta olemisesta muiden kanssa, tai rauhoittua teen tai kahvikupin ääressä. Tyttöjen Talon ohjaajat tukevat sosiaalisten tilanteiden onnistumisessa, ja esittelevät taloa mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa. Avoimet ovet on avointa yhteisöllistä toimintaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea turvallisia ja mukavia hetkiä eläväisessä ja iloisessa ympäristössä. Joka keskiviikko klo 15-19.

 

Avoimissa ovissa toimii myös seksuaalineuvonta ilman ajanvarausta klo 15-18. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenlaisten seksuaalisuuteen liittyvien pohdintojen purkamiseen ja kysymysten ratkomiseen. Tullessasi voit kysyä Merviä keskustelemaan kanssasi.

 

Avoimissa ovissa ovat mukana Talon ohjaajat Pauliina, Sohvi, Marita ja Mervi, sekä vapaaehtoiset työntekijät ja opiskelijat.

Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Otava-ryhmä, viimeinen kokoontuminen 7.12.

Ryhmä on suunnattu seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kokeneille yli 18-vuotiaille nuorille naisille. Ryhmän tavoitteina on vahvistaa hyvinvointia, tarjota tietoa seksuaaliväkivallan oireista ja vaikutuksista, tutkia omia tunteita ja voimavaroja sekä niiden ilmaisemista. Ryhmä mahdollistaa myös vertaiskokemuksen.

Ryhmä toteutuu kerran viikossa maanantaisin klo 17-18:30 alkaen 1.10., 8.10., 15.10., 29.10., 5.11., 12.11. sekä 26.11. Ryhmäläisten on mahdollista osallistua hyvinvointileirille, joka suunnitellaan yhdessä osallistujien kanssa. Ryhmään osallistuminen edellyttää sitoutumista sekä riittävän tasapainoista vointia.
Ryhmään mahtuu 8 osallistujaa.

Ryhmää ohjaavat tanssi-liiketerapeutti, fysioterapeutti Tuuli Halttu
sekä kätilö/toimintaterapeutti, seksuaalineuvoja Mervi Koskela.

Ryhmä kokoontuu Oulun Tyttöjen Talolla, Kirkkokatu 19 A 9.
Ryhmästä saa lisätietoja sekä jos kiinnostuit osallistumisesta,
niin ota yhteyttä mervi.koskela@vuolleoulu.fi tai Mervi p. 0400263844