Avoimet ovet

Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki 16-29 –vuotiaat tytöksi tai nuoreksi naiseksi itsensä kokevat. Avoimet ovet on yhteisöllinen iltapäivä, jonka aikana on mahdollisuus nauttia sosiaalisesta olemisesta muiden kanssa, tai rauhoittua teen tai kahvikupin ääressä. Tyttöjen Talon ohjaajat tukevat sosiaalisten tilanteiden onnistumisessa, ja esittelevät taloa mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa. Avoimet ovet on avointa yhteisöllistä toimintaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea turvallisia ja mukavia hetkiä eläväisessä ja iloisessa ympäristössä. Joka keskiviikko klo 15-19.

 

Avoimissa ovissa toimii myös seksuaalineuvonta ilman ajanvarausta klo 15-18. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenlaisten seksuaalisuuteen liittyvien pohdintojen purkamiseen ja kysymysten ratkomiseen. Tullessasi voit kysyä Merviä keskustelemaan kanssasi.

 

Avoimissa ovissa ovat mukana Talon ohjaajat Pauliina, Sohvi, Marita ja Mervi, sekä vapaaehtoiset työntekijät ja opiskelijat.

Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Toimintatorstai, huom. ajankohta muuttunut

Toimintatorstai on kaikille 10-14 –vuotiaille tytöille tai tyttöyttään pohtiville avoin ryhmä. Toimintatorstaissa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja siitä saatu ilo. Toimintatorstaissa kaikki osallistujat ovat yhdenvertaisia, ja jokainen saa tulla mukaan juuri sellaisena kuin on. Ryhmässä kokeillaan erilaisia harrastusmahdollisuuksia, esimerkiksi kokataan, pelataan ja maalataan. Tehdään sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhteisistä pelisäännöistä, ja tutustutaan toisiimme sekä Tyttöjen Taloon.

Ryhmää ohjaavat Tyttöjen Talon ohjaaja Pauliina.

Lisätietoja voit kysyä  pauliina.manangou@vuolleoulu.fi, tai puhelimitse, tekstarilla, whatsapilla: Pauliina 0505290145.

Monikulttuuristen tyttöjen ja naisten iltapäivä

Juodaan teetä yhdessä ja jutellaan suomeksi.
Mietimme yhdessä mitä haluaisimme tehdä?
Ehkä laitamme ruokaa tai teemme käsitöitä.
Voimme keskustella tyttöjen ja naisten terveydestä ja tärkeistä asioista.
Vietämme mukavaa aikaa yhdessä!

Ryhmä on tarkoitettu 12-29 -vuotiaille tytöille ja naisille. Ensimmäiselle kerralla myös äiti on tervetullut mukaan.
Ryhmää ohjaa Pauliina ja Minja.

Tervetuloa!

Lisätietoa voit kysyä Pauliinalta
050 5290145 tai sähköpostilla pauliina.manangou@vuolleoulu.fi

tai Minjalta
050 470 0193 tai minja.lappalainen@vuolleoulu.fi