Yksinäisten tyttöjen ryhmä

Yhdessä tekemisen iloa ei voi vähätellä. Tekemisen laadulla ei ole väliä, tärkeintä on, että jakaa tekemisen toisen kanssa, kokee tasavertaisuutta ja voi nauraa yhdessä. Se hetki jää mieleen lämpimäksi sykeröksi, joka hohtaa ja loistaa vielä pitkänkin aikaa.

Yksinäisten tyttöjen ryhmä kokoontuu Vuolteen Tyttöjen Talolla tiistaisin 29.1.2019 alkaen klo 16.00-17.30. Ryhmä on tarkoitettu kaikille 14-17- vuotiaille tytöille, jotka kokevat itsensä yksinäiseksi. Ryhmässä voit jakaa omia ajatuksia, toiveita ja unelmia turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Juuri sinä olet arvokas, kuulemisen ja näkemisen arvoinen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ryhmää ohjaa Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi, jonka tavoittaa numerosta 0400 263 852 tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

Avoimet ovet

Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki 16-29 –vuotiaat tytöksi tai nuoreksi naiseksi itsensä kokevat. Avoimet ovet on yhteisöllinen iltapäivä, jonka aikana on mahdollisuus nauttia sosiaalisesta olemisesta muiden kanssa, tai rauhoittua teen tai kahvikupin ääressä. Tyttöjen Talon ohjaajat tukevat sosiaalisten tilanteiden onnistumisessa, ja esittelevät taloa mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa. Avoimet ovet on avointa yhteisöllistä toimintaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea turvallisia ja mukavia hetkiä eläväisessä ja iloisessa ympäristössä. Joka keskiviikko klo 15-19.

 

Avoimissa ovissa toimii myös seksuaalineuvonta ilman ajanvarausta klo 15-18. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenlaisten seksuaalisuuteen liittyvien pohdintojen purkamiseen ja kysymysten ratkomiseen. Tullessasi voit kysyä Merviä keskustelemaan kanssasi.

 

Avoimissa ovissa ovat mukana Talon ohjaajat Pauliina, Sohvi, Marita ja Mervi, sekä vapaaehtoiset työntekijät ja opiskelijat.

Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Taimitarha

Ryhmä alle 26-vuotiaille äideille ja heidän alle kolmivuotiaille lapsilleen.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 6.9. alkaen klo 10.00-12.00 Vuolteen Tyttöjen Talolla, osoitteessa Kirkkokatu 19 A 9.
Ryhmässä on mahdollisuus kohdata muita nuoria äitejä ja käsitellä äitiyden mukanaan tuomia muutoksia hyväksyvässä ja arvostavassa ilmapiirissä. Ryhmä antaa iloa ja tukea varhaiskasvatukseen sekä äidin ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen. Ryhmässä tarjoillaan maksuton kotiruokalounas.

Ryhmää ohjaavat Vuolteen Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi Koivu-Remes ja Kontinkankaan Hyvinvointikeskuksen perhetyöntekijä Jaana Hartikka. Paikkatiedustelut: Sohvi 0400 263 852 / sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi tai Jaana 050 373 5792 / jaana.hartikka@ouka.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

”Tapaa muita äitejä ja vauvoja/lapsia, saa vertaistukea, voi löytää uusia ystäviä toiminnan ulkopuolelle, saa arkeen tekemistä/jonkun paikan minne mennä ja mitä voi viikolla odottaa. Aiheet ja teemat ovat tarpeellisia ja niistä voi saada paljon ajankohtaista tietoa ja/tai ajatuksia/uusia ideoita. On paikka missä voi nauttia kupin teetä ja lämpimän ruuan yhdessä muiden kanssa.”

Nuorten äitien olkkari, kokoontuu parittomina viikkoina

Nuorten äitien Olkkari on tapaamispaikka alle 26-vuotiaille yksinhuoltajaäideille ja lähivanhempana oleville äideille. Olkkarissa sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa kahvikupin äärellä.

Olet tervetullut Olkkariin yhdessä lapsesi kanssa. Olkkarin aikana lapset voivat leikkiä, pelata tai askarrella yhdessä Olkkarin vapaaehtoisenohjaajan kanssa.

Olkkari kokoontuu Vuolle Tyttöjen Talolla osoitteessa Kirkkokatu 19 A 9  parittomina viikkoina. Olkkarin toiminta on avointa ja voit osallistua niille kerroille, kun sinulle itsellesi sopii. Olkkaria ohjaa Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi Koivu-Remes.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja saat Sohvilta numerosta 0400 263 852 tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi