Yksinäisten tyttöjen ryhmä

Yhdessä tekemisen iloa ei voi vähätellä. Tekemisen laadulla ei ole väliä, tärkeintä on, että jakaa tekemisen toisen kanssa, kokee tasavertaisuutta ja voi nauraa yhdessä. Se hetki jää mieleen lämpimäksi sykeröksi, joka hohtaa ja loistaa vielä pitkänkin aikaa.

Yksinäisten tyttöjen ryhmä kokoontuu Vuolteen Tyttöjen Talolla tiistaisin 29.1.2019 alkaen klo 16.00-17.30. Ryhmä on tarkoitettu kaikille 14-17- vuotiaille tytöille, jotka kokevat itsensä yksinäiseksi. Ryhmässä voit jakaa omia ajatuksia, toiveita ja unelmia turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Juuri sinä olet arvokas, kuulemisen ja näkemisen arvoinen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ryhmää ohjaa Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi, jonka tavoittaa numerosta 0400 263 852 tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

Toimintatorstai, huom. ajankohta muuttunut

Toimintatorstai on kaikille 10-14 –vuotiaille tytöille tai tyttöyttään pohtiville avoin ryhmä. Toimintatorstaissa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja siitä saatu ilo. Toimintatorstaissa kaikki osallistujat ovat yhdenvertaisia, ja jokainen saa tulla mukaan juuri sellaisena kuin on. Ryhmässä kokeillaan erilaisia harrastusmahdollisuuksia, esimerkiksi kokataan, pelataan ja maalataan. Tehdään sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhteisistä pelisäännöistä, ja tutustutaan toisiimme sekä Tyttöjen Taloon.

Ryhmää ohjaavat Tyttöjen Talon ohjaaja Pauliina.

Lisätietoja voit kysyä  pauliina.manangou@vuolleoulu.fi, tai puhelimitse, tekstarilla, whatsapilla: Pauliina 0505290145.

Taimitarha

Ryhmä alle 26-vuotiaille äideille ja heidän alle kolmivuotiaille lapsilleen.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 6.9. alkaen klo 10.00-12.00 Vuolteen Tyttöjen Talolla, osoitteessa Kirkkokatu 19 A 9.
Ryhmässä on mahdollisuus kohdata muita nuoria äitejä ja käsitellä äitiyden mukanaan tuomia muutoksia hyväksyvässä ja arvostavassa ilmapiirissä. Ryhmä antaa iloa ja tukea varhaiskasvatukseen sekä äidin ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen. Ryhmässä tarjoillaan maksuton kotiruokalounas.

Ryhmää ohjaavat Vuolteen Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi Koivu-Remes ja Kontinkankaan Hyvinvointikeskuksen perhetyöntekijä Jaana Hartikka. Paikkatiedustelut: Sohvi 0400 263 852 / sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi tai Jaana 050 373 5792 / jaana.hartikka@ouka.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

”Tapaa muita äitejä ja vauvoja/lapsia, saa vertaistukea, voi löytää uusia ystäviä toiminnan ulkopuolelle, saa arkeen tekemistä/jonkun paikan minne mennä ja mitä voi viikolla odottaa. Aiheet ja teemat ovat tarpeellisia ja niistä voi saada paljon ajankohtaista tietoa ja/tai ajatuksia/uusia ideoita. On paikka missä voi nauttia kupin teetä ja lämpimän ruuan yhdessä muiden kanssa.”