Yksinäisten tyttöjen ryhmä, syksyn viimeinen kokoontuminen 11.12.

Yhdessä tekemisen iloa ei voi vähätellä. Tekemisen laadulla ei ole väliä, tärkeintä on, että jakaa tekemisen toisen kanssa, kokee tasavertaisuutta ja voi nauraa yhdessä. Se hetki jää mieleen lämpimäksi sykeröksi, joka hohtaa ja loistaa vielä pitkänkin aikaa.

Yksinäisten tyttöjen ryhmä kokoontuu Vuolteen Tyttöjen Talolla tiistaisin 11.9.2018 alkaen klo 16.00-17.30. Ryhmä on tarkoitettu kaikille 14-17- vuotiaille tytöille, jotka kokevat itsensä yksinäiseksi. Ryhmässä voit jakaa omia ajatuksia, toiveita ja unelmia turvallisessa ja hyväksyvässä ilmapiirissä. Juuri sinä olet arvokas, kuulemisen ja näkemisen arvoinen.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Ryhmää ohjaa Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi, jonka tavoittaa numerosta 0400 263 852 tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi. Kysy rohkeasti lisätietoja ja ilmoittaudu mukaan!

Toimintatorstai, syksyn viimeinen kokoontuminen 29.11.

Toimintatorstai on kaikille 10-14 –vuotiaille tytöille tai tyttöyttään pohtiville avoin ryhmä. Toimintatorstaissa tärkeintä on yhdessä tekeminen ja siitä saatu ilo. Toimintatorstaissa kaikki osallistujat ovat yhdenvertaisia, ja jokainen saa tulla mukaan juuri sellaisena kuin on. Ryhmässä kokeillaan erilaisia harrastusmahdollisuuksia, esimerkiksi kokataan, pelataan ja maalataan. Tehdään sitä mikä milloinkin tuntuu mukavalta. Ensimmäisellä kerralla sovitaan yhteisistä pelisäännöistä, ja tutustutaan toisiimme sekä Tyttöjen Taloon.

Ryhmää ohjaavat Tyttöjen Talon ohjaajat Marita ja Pauliina.

Lisätietoja voit kysyä marita.jaasko@vuolleoulu.fi tai pauliina.manangou@vuolleoulu.fi, tai puhelimitse, tekstarilla, whatsapilla: Marita 0447861693, Pauliina 0505290145.

Mun äänet, viimeinen kokoontuminen 4.12.

Joissain paikoissa tuntuu, ettei pääse yhtään mukaan. Ettei kuulu joukkoon. Toisissa paikoissa tai maisemissa on jotenki helpompi olla. Ihan niinku niissä ajatteliski eri tavalla…

 

Tule mukaan Mun äänet –työpajaan. Kirjoitetaan vapaasti ajatuksia ylös, etsiskellään sanoja yhdessä. Otetaan valokuvia tekstien tueksi tai puetaan sanat säveliksi, tehdään niin kuin hyvältä tuntuu. Koskaan ei etukäteen tiedä, mihin ajatus vie!

Sinun ei tarvitse osata etukäteen mitään – se että tuot itsesi, riittää.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 12-14 Tyttöjen talolla, ensimmäinen kokoontuminen on 25.9. Ryhmä kokoontuu viimeisen kerran 4.12. Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan, ilmoittaudu Sohville 20.9. mennessä.

Lämpimästi tervetuloa

Työpajaa ohjaa Anna Itkonen, musiikkikasvatuksen, luovan kirjoittamisen ja naistutkimuksen opiskelija. Anna on pitänyt aiemmin luovaa kirjoittamista ja musiikkia yhdistävää työpajaa Tyttöjen talolla.

Minä riitän tämmöisenä, viimeinen kokoontuminen 10.12.

Tervetuloa uuteen, maksuttomaan harrastusryhmään, joka on suunnattu
15–17-vuotiaille tytöille!

Aiheina rennossa porukassa ovat minäkuva, itsetunto, miten minusta tuli minä ja
mitä kaikkea minä olen. Aiheita pohditaan ja työstetään itseilmaisun ja liikunnan
keinoin ja menetelmin osallistuja lähtöisesti eli pääset itse vaikuttamaan mitä
ryhmässä tehdään.

Kokoontuminen kerran viikossa, alkaen maanantaina 24.9. klo 15-16:30.
Ryhmä kokoontuu Tyttöjen talolla Oulussa.

Ohjaajina toimivat liikunta-, teatteri- ja nuorisoalan ammattilaiset Marita Jääskö,
Anna-Kaisa Kettunen ja Piritta Mäntyjärvi.
Ilmoittautumiset 20.9. mennessä marita.jaasko@vuolleoulu.fi

Ryhmän järjestää Vuolle Tyttöjen talo sekä Osallistuva ja liikunnallinen teatteri –
hanke, jota koordinoi Diakonia-ammattikorkeakoulu ja joka saa rahoitusta
Euroopan sosiaalirahastolta.

Taimitarha, syksyn viimeinen kokoontuminen 13.12.

Ryhmä alle 26-vuotiaille äideille ja heidän alle kolmivuotiaille lapsilleen.

Ryhmä kokoontuu torstaisin 6.9. alkaen klo 10.00-12.00 Vuolteen Tyttöjen Talolla, osoitteessa Kirkkokatu 19 A 9.
Ryhmässä on mahdollisuus kohdata muita nuoria äitejä ja käsitellä äitiyden mukanaan tuomia muutoksia hyväksyvässä ja arvostavassa ilmapiirissä. Ryhmä antaa iloa ja tukea varhaiskasvatukseen sekä äidin ja lapsen väliseen vuorovaikutukseen. Ryhmässä tarjoillaan maksuton kotiruokalounas.

Ryhmää ohjaavat Vuolteen Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi Koivu-Remes ja Kontinkankaan Hyvinvointikeskuksen perhetyöntekijä Jaana Hartikka. Paikkatiedustelut: Sohvi 0400 263 852 / sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi tai Jaana 050 373 5792 / jaana.hartikka@ouka.fi

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

”Tapaa muita äitejä ja vauvoja/lapsia, saa vertaistukea, voi löytää uusia ystäviä toiminnan ulkopuolelle, saa arkeen tekemistä/jonkun paikan minne mennä ja mitä voi viikolla odottaa. Aiheet ja teemat ovat tarpeellisia ja niistä voi saada paljon ajankohtaista tietoa ja/tai ajatuksia/uusia ideoita. On paikka missä voi nauttia kupin teetä ja lämpimän ruuan yhdessä muiden kanssa.”