JAA

Kuinka Talon toimintaan pääsee mukaan?

10–29-vuotiaat tytöt ja nuoret naiset sukupuolen moninaisuus huomioiden voivat tulla Talon toimintaan mukaan itsenäisesti tai ohjattuna.

Jos haluat tuoda asiakkaasi tai ryhmäsi tutustumaan Talon toimintaan, ota yhteyttä Talon ohjaajiin sopiaksesi ajan tutustumisesta.

Seksuaalineuvontaan ja -väkivaltaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Mervi Koskelaan.

Järjestämme syksyn 2022 aikana kolme yleistä tutustumishetkeä ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan.

Tyttöjen Talon toiminnan tukeminen

Jos haluat tukea oululaista tyttötyötä ja lisätä 10-29 vuotiaiden tyttöjen ja nuorten naisten hyvinvointia, voit tehdä sen hankkimalla Sopivaksi maustettu-kirjan. Kirja on syntynyt tyttöjen toiveesta kerätä erilaisia reseptejä ja levittää yhdessä tekemisen tuomaa hyvää oloa. Kirjan ruokaohjeisiin on liitetty sen valmistamiseen liittyvä muisto sekä ajattomia ajatuksia kasvamiseen ja hyvinvointiin liittyvistä teemoista. Kauniin kirjan on kuvittanut Sarianna Valkama ja suunnitellut ja taittanut Minna Hentilä, Greystone Oy. Kirjassa on 56 sivua.

Tue toimintaa ja osta kirja suoraan Tyttöjen Talolta tai:
mervi.koskela@vuolleoulu.fi.

Kirjan hinta on 10 €, hintaan lisätään mahdolliset postituskulut. Tuotto käytettään Tyttöjen Talon toiminnan tukemiseen. Kiitos avustasi!