• Etusivu
  • Uutisia
  • Kansainvälinen Tyttöjen päivä 11.10.2018, tule mukaan juhlimaan!
JAA

Kansainvälinen Tyttöjen päivä 11.10.2018, tule mukaan juhlimaan!

Kansainvälistä Tyttöjen päivää vietetään torstaina 11.10. Päivä on julistettu YK-teemapäiväksi vuonna 2011 ja päivän tarkoituksena on tukea kaikkia maailman tyttöjä: heidän oikeuksiaan, heidän kohtaamiaan haasteita ympäri maailmaa sekä luoda heille mahdollisuudet elää ilman syrjintää ja väkivaltaa, täysarvoisina yhteisöidemme jäseninä.

Tyttöjen Talolla päivä on juhlapäivä. Aloitamme päivän verkostoillemme ja yhteistyökumppaneillemme tarkoitetuilla aamukahveilla klo 8.00 alkaen. Aamukahvia on tarjolla klo 9.00 saakka, olet lämpimästi tervetullut mukaan! Aamukahveille voi ilmoittautua webropol-linkin kautta tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi. Aamukahvien jälkeen suuntaamme kulkumme klo 9.30 Toripolliisin luo, jolle yhdessä Planin kanssa settelemme pinkin kaulaliinan Tyttöjen päivän kunniaksi. Toripolliisin huivittaminen on kaikille avoin hetki.

Varsinainen Tyttöjen päivän juhla aloitetaan klo 16.30 Tyttöjen Talolla, osoitteessa Kirkkokatu 19 a 9. Juhla on avoin kaikille ikään tai sukupuoleen katsomatta ja toivotamme jokaisen lämpimästi tervetulleeksi! Juhlan aikana kuulemme runonlausuntaa ja musiikkiesityksiä. Lisäksi pohdimme tyttöyteen ja naiseuteen liitettyjä stereotypioita Tyttö ei saa olla! –kampanjamme laukkupajan muodossa sekä mietimme tapaa puhua tytöille Planin sheboard sovelluksen avulla. Juhlan kahvitarjoiluista vastaa Oulun Marttayhdistys. Juhla päättyy klo 19.00, jonka jälkeen jokainen on tervetullut mukaan klo 19.15 Rotuaarin pallolta lähtevään Tyttöjen päivän kulkueeseen. Kulkue päättyy Toripolliisille, jossa riisumme aamulla laitetun kaulahuivin. Kulkueeseen voi ottaa mukaan lyhdyn tai pienen lampun. Juhla järjestetään yhdessä Planin kanssa.

Tehdään yhdessä ikimuistoinen Tyttöjen päivä <3

← Takaisin