JAA

Kevään 2018 lukujärjestys on julkaistu!

Ihanaa uutta vuotta ja kevään alkamista! Oulun Tyttöjen Talon väki on palannut Talolle ja ihastelee taivaanrannasta pilkistelevää aurinkoa. Vuoden vaihtumisen myötä osa Talon ryhmistä on kokenut muutoksen tai jäänyt pois, tilalla on kuitenkin uutta ja ihanaa! Lukujärjestyksestä näet tämän kevään uudet ja vanhat ryhmät.

Ajankohtaista:

Seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kohdanneen nuoren auttaminen –seminaari 23.3. klo 9.00-15.00 Hotelli Lasaretissa. Seminaari on suunnattu nuorten kanssa työskenteleville ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan ja ammattitaitoaan. Seminaarissa aiheina ovat mm. seksuaalikasvatus seksuaalirikosten ennaltaehkäisyssä, seksuaaliväkivalta alueellisesti, uhrin auttaminen sekä häpeä, syyllisyys ja pelko uhriutumisen taakkana. Ohjelma julkaistaan tammikuun aikana. Seminaari on osa Tyttöjen Talon Otava –seksuaaliväkivaltatyön hanketta ja on osallistujalle ilmainen. Lisätietoja ja ilmoittautuminen seminaariin Mervi Koskela.

Ajanvarauksettoman seksuaalineuvonnan ajankohdat ovat muuttuneet. Ajanvaraukseton seksuaalineuvonta palvelee maanantaisin klo 14.00-16.00 ja keskiviikkoisin klo 15.00-18.00. Molempina ajankohtina on tavattavissa seksuaaliväkivaltatyön ohjaaja.
Uusina ryhminä keväällä käynnistyvät Puhetta parisuhteesta, Monikulttuuristen tyttöjen ja naisten iltapäivä sekä Reporankana.

Nähdään Talolle!

Terkuin Tyttiksen naiset

← Takaisin