JAA

Kevään kuulumisia ja kesän toimintoja!

Aurinkoiset ja lämpimät terveiset Tyttikseltä!

Kesä tulee nyt vauhdilla ja Talon ryhmätoiminnot alkavat pikkuhiljaa päättymään. Huhtikuussa saimme joukkoomme ihanan ohjaaja-harjoittelijamme Paulan, ja saamme nauttia hänen seurastaan kesäkuun loppuun saakka. Paulan tavoitat Talolta ja Talon puhelimesta. Kevään viimeisiä Avoimia ovia vietetään keskiviikkona 30.5. ja eri ryhmien päättymisajankohdat löytyvät lukujärjestyksestämme. Perinteisesti kesän alkuun olemme suunnitelleet mukavaa yhteistä tekemistä!

Kesä startataan Tyttöjen Talon karaokeillalla 28.5. klo 16.00-18.00. Tule rohkeasti mukaan laulamaan ja nautiimaan musiikista! Iltapäivä ei vaadi ilmoittautumista.

Tiistaina 29.5. klo 15.00-17.00 lähdemme yhdessä nauttimaan kaupungin lähiluonnosta teemalla ”Minä olen hyvä”. Ulkoilun aikana opitaan löytämään arvostavaa katsetta omaa itseään kohtaan. Ulkoilun aluksi kokoonnutaan Tyttöjen Talolle eikä iltapäivään ei tarvitse ilmoittautua.

Torstaina 31.5. lähdemme hevostelemaan! Paikkana on Alarmi Stables Martinniemessä ja perillä vietämme noin kolme tuntia tallitöitä tehdän, hevosia hoitaen ja ratsastaen. Reissu ei vaadi aikaisempaa kokemusta hevosista tai ratsastamisesta. Hevostelu aloitetaan Martinniemessä klo 12.00, lähtöaika Oulusta ilmoitetaan myöhemmin. Osallistujien on hyvä varata aikaa reissua varten noin klo 11.00-16.00. Reissun hinta on 30 euroa ja kustannuksiin on mahdollista hakea harrasterahaa. Ilmoittautuminen Sohville viimeistään 17.5., Sohvilta saat lisätietoa myös harrasterahasta.

Hevostelun jälkeen jatkamme illan viettoa Talolla Yöleirin merkeissä! Leiri alkaa torstaina 31.5. klo 18.00 ja päättyy perjantaina 1.6. klo 12.00 mennessä. Mikäli Talolla ei halua yöpyä, on mahdollista osallistua illan viettämiseen Talolla. Tärkeintä yöleirin aikana on mukava ja rento yhdessäolo! Yöleiri on osallistujille ilmainen. Tule rohkeasti mukaan viettämään aikaa yhdessä! Lisätietoja leiristä ja ilmoittautuminen Maritalle tai Sohville.

Äiti-lapsi -ryhmä Taimitarha viettää kesäpiknikkiä tiistaina 5.6. klo 10.00-12.00. Piknik on tarkoitettu kaikille viime syksyn ja kuluvan kesän ryhmäläisille. Piknikin paikka ilmoitetaan lähempänä ajankohtaa. Kelin ollessa karmaiseva kokoonnumme Talolle. Lisätietoja piknikistä saat Sohvilta.

Tyttöjen Talon Piknikkiä vietetään tiistaina 5.6. klo 14.00-16.00 Ainolan puistossa. Tule mukaan nauttimaan tyttö- ja naisenergiasta mukavassa seurassa! Mikäli keli ei Piknikkiä suosi, levitämme eväät Talon olohuoneeseen. Piknikille voi tulla suoraan Ainolan puistoon tai lähteä yhtä matkaa Talolta. Lisätietoja Piknistä saat Maritalta ja Sohvilta, Piknik ei vaadi ilmoittautumista.

Torstaina 7.6. sidotaan esiliinat ja kokoonnutaan yhdessä ruokapajan äärelle! Paja aloitetaan klo 11.00 ja kestää klo 15.00 saakka. Toiveita valmistettavista ruoista otetaan mielellään vastaan! Pajaan mahtuu 8 osallistujaa ja ilmoittautua voit Paulalle.

Tämän jälkeen Talo hiljentyy ryhmätoiminnoista ja suuntaa katseensa ensi syksyyn ja tulevien toimintojen suunnitteluun. Heinäkuun Talo on kiinni ja elokuussa Talon työntekijät palailevat kesälomien vietosta. Syksyn toiminta starttaa Avoimilla oville 29.8. klo 15.00-.19.00.

 

Ihanaa ihanaa ihanaa kesän odotusta! Antaa auringon paistaa ja lämmittää, kärpästän surista ja ruohon tuoksua 🙂

Rakkaudella, Tyttiksen naiset

← Takaisin