JAA

Terveiset Tyttikseltä!

Tänään vietetään jo helmikuun viimeistä päivää, kevät tulee kohinalla! Tässä Tyttöjen Talon ajankohtaisia asioita.

  • Tänään vietetään Avoimissa ovissa klo 15.00-19.00 kaikkien helmikuussa syntyneiden tyttöjen ja naisten syntymäpäiviä. Tule mukaan herkuttelemaan ja juhlimaan mukavassa joukossa!
  • Ensi viikolla Oulussa ja lähikunnissa vietetään talvilomaa. Lomailu näkyy myös Talolla ja Talon viikottaiset toiminnot ovat tauolla. Lisätietoja talvilomaviikon ohjelmasta saat facebook-sivuiltamme tai ottamalla yhteyttä Maritaan.

Talvilomaviikolla tapahtuu

Maanantai: Vegaaniruokakurssi klo 12.00-14.00 ja Leffailtapäivä klo 14.00-17.00

Tiistai: Rankalainen ruokakurssi klo 14.00-16.00 ja Hyvinvointihetki Sinulle klo 16.00-17.30

Torstai: Naistenpäivänjuhla klo 13.00-15.00

  • Naistenpäivän juhlaa vietetään juhlavissa tunnelmissa torstaina 8.3. klo 13.00-15.00 Tyttöjen Talolla. Juhlan aikana nautimme toistemme seurasta, naistematiikan ympärille kietoutuvista runoista, musiikkiesityksistä, kädentaidoista ja Rintoja! –taidenäyttelystä. Tyttöjen Talon lisäksi Naistenpäivän juhlassa ovat mukana Vuolle Setlementin Ystävyystalo ja Helmit ja Heikit –hanke. Tervetuloa mukaan!
  • Tervetuloa Rintoja! -näyttelyn avajaisiin Kansainvälisenä Naistenpäivänä 8.3. klo 13-15. Rintoja! on riemuhuuto ja arvonanto naiseuden eri muodoille, kaikennäköisille ja kokoisille rinnoille. Parillisille, parittomille, kimmoisille, roikkuville, isoille, pienille, kaikille. Näyttely on esillä Oulun Tyttöjen Talolla 8.-29.3. osoitteessa Kirkkokatu 19 a 9. Olet tervetullut katsomaan näyttelyä keskiviikkoisin klo 15-19 sekä muina aikoina ottamalla yhteyttä Tyttöjen Talolle p.08 555 4073
  • Taimitarha uudistuu 12.3.2018 alkaen. Jatkossa Taimitarha on tarkoitettu alle 26-vuotiaille äideille ja heidän alle 3-vuotiaille lapsilleen. Uudistuksen myötä ryhmässä on avoimia paikkoja. Ota yhteyttä Sohviin ilmoittautuaksesi ryhmään mukaan.
  • Rasisminvastaista viikkoa vietetään perinteisesti 19.3.-25.3. Viikkoon otetaan kuitenkin varaslähtö Kauppakeskus Valkeassa perjantaina 16.3. Oulu Loves Me –tapahtumassa. Viikon kohokohta on Rasisminvastainen päivä keskiviikkona 21.3., jolloin teema näkyy vahvasti esimerkiksi Kaupunginkirjastolla ja Tyttöjen Talon Avoimissa ovissa.
  • Seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kohdanneen nuoren auttaminen –seminaari 23.3.2018 Hotelli Lasaretissa. Seminaari on herättänyt suurta mielenkiintoa ja täyttynyt nopeasti, jonka vuoksi olemme järjestäneet seminaaria varten Lasaretista suuremman tilan. Seminaarissa on siis vielä tilaa. Seminaarin voi ilmoittautua 2.3. klo 15.00 mennessä. Mikäli seminaari täyttyy ja olet halukas osallistumaan, ole yhteydessä sähköpostitse Merviin ja ilmoittaudu varasijalle. Seminaarikutsun löydät nettisivujemme ajankohtaista palstalta. Voit ilmoittautua seminaariin linkistä  https://www.webropolsurveys.com/S/E8F3C81B8945F68B.par

Olemme lähettäneet verkostoillemme Tyttöjen Talon verkostotiedotteen. Mikäli et tiedotetta saanut ja olet kiinnostunut kuulemaan Tyttöjen Talon ajankohtaisista asioista jatkossa tiedotteen kautta, voit ottaa yhteyttä Sohviin liittyäksesi sähköpostituslistallemme.

 

Aurinkoisia ulkoilukelejä toivottaa Tyttiksen naiset

← Takaisin