• Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Tyttöjen Talo toimii vuoden 2019 aikana yhteistyössä Dove Self Esteem Projectin kanssa ja toteuttaa Aidosti Minä -työpajoja osana toimintaansa
JAA

Tyttöjen Talo toimii vuoden 2019 aikana yhteistyössä Dove Self Esteem Projectin kanssa ja toteuttaa Aidosti Minä -työpajoja osana toimintaansa

Vuolteen Tyttöjen Talo Oulussa  toimii vuoden 2019 aikana yhteistyössä Dove Self Esteem Projectin kanssa ja toteuttaa Aidosti Minä -työpajoja osana toimintaansa. Työpajojentavoitteena on auttaa mahdollisimman montaa nuorta, jotta he voisivat saavuttaa täyden potentiaalinsa ja nauttia itsevarmoina elämästä.
Työpajat pohjautuvat asiantuntijoiden laatimiin Aidosti Minä – valmennusmateriaaleihin.

Dove Aidosti Minä -valmennusmateriaalit voi ladata ilmaiseksi Dove Self-Esteem Project verkkosivuilta osoitteesta: https://www.dove.com/fi/dove-self-esteem-project.html

← Takaisin