JAA

Uutiskirje nro 2

Uutiskirje nro 2

Tervetuloa lukemaan vuoden toista uutiskirjettä! Lumet sulavat jo kovaa vauhtia ja kevätaurinko lämmittää luonnon lisäksi myös ihmisten mieliä. Olemmekin maaliskuun aikana saaneet nauttia useista ihanan aurinkoisista kevätpäivistä.

Ajankohtaista Tyttöjen Talolla

Kevät on tuonut mukanaan isoja muutoksia, jotka ovat vaikuttaneet monella tavalla ympäri maailmaa. Nämä muutokset ovat näkyneet myös Tyttöjen Talon toiminnoissa. Ryhmä- ja yhteisötoimintomme ovat toistaiseksi tauolla, mutta siitä huolimatta Tyttöjen Talon toiminta jatkuu edelleen.

Olemme ottaneet käyttöön useita erilaisia verkkoalustoja etäyhteyksien hyödyntämiseksi. Näiden etäyhteyksien avulla esimerkiksi ryhmät voivat tavata verkossa. Yksilötapaamisiin voi myös varata edelleen aikoja ja tällä hetkellä nekin toteutetaan etäyhteyksin. Yhteystietomme löydät täältä.

Meitä kannattaa seurata myös sosiaalisen median eri kanavissa, sillä pyrimme tuottamaan niihin sisältöä tasaiseen tahtiin. Tällä hetkellä pidämme Instagramin puolella viikoittaisen livelähetyksen maanantaisin klo 15:30-16:30 ja Discordissa olemme juttelemassa kävijöidemme kanssa keskiviikkoisin klo 14-16.

24.4. järjestettävä ammattilaisille ja alan opiskelijoille suunnattu avoin tutustuminen on peruttu.

Seksuaalineuvonta ja seksuaaliväkivaltatyö Oulun Tyttöjen Talolla poikkeusaikana

Seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä ja seksuaaliväkivaltakokemuksissa saa nyt poikkeusaikanakin apua Tyttöjen Talolta.

Seksuaalineuvontapuhelin puh. 0447261260 on edelleen auki ma-ke klo 10-14. Soitamme takaisin niihin puheluihin, joihin emme pääse vastaamaan. Puhelimeen voi myös laittaa viestiä, tai sen kautta voi varata aikaa seksuaalineuvojan vastaanotolle. Ota rohkeasti yhteyttä Talon seksuaalineuvojiin Merviin ja Sohviin.

Seksuaaliväkivalta-asioissa voi varata oman henkilökohtaisen ajan. Poikkeusaikana tapaamiset järjestetään puhelimitse tai etänä. Tapaamiset on mahdollista järjestää myös chat-keskusteluna. Mikään kysymys ei ole liian vaikea tai iso, tai liian pieni ja vähäinen, otettavaksi esille. Kohtaamme kaikki asiat sensitiivisesti ja avuntarvitsijaa kuullen. Ole Merviin yhteydessä seksuaaliväkivalta-asioissa puh. 0400263844.

Myös ammattilaiset ja eri organisaatiot voivat olla yhteydessä seksuaalisuuteen liittyvissä kysymyksissä Tyttöjen Talon henkilökuntaan. Nyt on hyvä aika suunnitella ja sopia myös tulevista seksuaalisuuteen liittyvistä työyhteisön koulutuksista tai ryhmätapaamisista. Jos mieleesi tulee kysymyksiä, ole rohkeasti yhteydessä Merviin.

Tyttöjen Talo

on syrjinnästä vapaa tila, jossa itsensä tytöiksi ja naisiksi tuntevat 12-29-vuotiaat nuoret saavat rohkeasti olla omana itsenään. Eri toimintojemme avulla nuori voi vahvistaa voimavarojaan, tutustua uusiin ihmisiin ja saada tukea sekä vahvistusta omaan elämäänsä.

Konsultoimme ja koulutamme ammattilaisia ja opiskelijoita sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisissä erityiskysymyksissä.

Kohtaamisiin,
Tyttiksen naiset

← Takaisin