JAA

Uutiskirje nro 4

Uutiskirje nro 4

 

Luet Tyttöjen Talon vuoden 2018 viimeistä uutiskirjettä. Vuosi on antanut meille paljon ja se on täyttynyt ilosta, naurusta, yhteisistä päämääristä ja onnistumisista. Odotamme innolla vuotta 2019 ja sen tarjoamia yllätyksiä, haasteita ja yhteisiä hetkiä.

 

Ajankohtaista Tyttöjen Talolla

-Ryhmätoimintomme päättyvät tällä viikolla. Keskiviikkona 12.12. vietämme Puurojuhlaa klo 15.00-18.00, jokainen Talon kävijä on lämpimästi tervetullut mukaan!

-Vuoden 2019 toiminta käynnistyy Avoimilla ovilla keskiviikkona 23.1. klo 15.00-19.00. Muiden ryhmätoimintojen käynnistymisestä tiedotamme tammikuun aikana.

-Haluamme kiittää verkostojamme ja yhteistyökumppaneitamme kuluneesta vuodesta ja toivottaa lämmintä joulua yhteisen joulupuuron merkeissä. Olet lämpimästi tervetullut Tyttöjen Talon joulupuurolla torstaina 13.12. klo 15.00-16.30 välisenä aikana. Ilmoittautuminen joulupuurolle 11.12. mennessä tästä

-Torstaina 13.12. järjestämme Jumalatar –työpajan, joka on tarkoitettu ammattilaisille, verkostoomme kuuluville naisille.  Työpajassa keskitymme ammatillisen kasvun näkökulmasta oman sisäisen voiman vahvistamiseen kehollisten harjoitteiden ja logoart -menetelmien avulla. Työpaja alkaa klo 12.00 ja kestää klo 14.30 saakka, jonka jälkeen on mahdollista jäädä Tyttöjen Talon joulupuurolle. Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa ja on osallistujille maksuton. Ilmoittautuminen 11.12. mennessä tästä

-Voimme iloksemme kertoa, että STEA on myöntänyt Tyttöjen Talolla rahoituksen seksuaaliväkivaltatyön jatkumiseksi osana Talon perustoimintoja. Kiitollisena jatkamme tärkeää työtä seksuaalisuutta loukkaavaa väkivaltaa kohdanneiden tyttöjen ja naisten kanssa. Talon seksuaaliväkivaltatyön ohjaajana jatkaa Mervi Koskela.

 

Haluamme kiittää Sinua yhteisestä vuodestamme ja toivottaa rauhallista ja lempeää joulunaikaa! Vuosi 2019 tuokoon Sinulle onnea, iloa, läsnäoloa ja rauhaa jokaiseen päivääsi.

Kohtaamisiin,

Tyttiksen naiset

 

← Takaisin