JAA

Uutiskirje nro 7

Uutiskirje nro 7

Monivivahteisia sääilmiöitä tarjonnut marraskuu lähenee loppuaan ja Tyttöjen Talolla ajatukset siirtyvät jouluun. Iso ja lämmin kiitos jokaiselle vuonna 2019 Tyttöjen Talon toiminnassa mukana olleelle.

Kutsumme verkostojemme jäsenet ja yhteistyökumppanimme joulukahveille maanantaina 9.12. klo 15.00-17.00 välisenä aikana. Varautuaksemme vierailijoiden määrään ja ruokavalioihin pyydämme ilmoittautumista linkin kautta.  Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaista Tyttöjen Talolla

 • Syksyn ryhmät päättyvät viikolla 49. Talolla on mahdollisuus osallistua joulupajoihin 9.12.-16.12., lisätietoa ja joulupajojen ajankohdat löydät täältä.
 • Kevään 2020 ryhmät ja yhteisötoiminnat julkaistaan keskiviikkona 18.12. nettisivuillamme. Toiminta käynnistyy viikolla 3.
 • Vuoden 2020 ensimmäinen verkostopäivä pidetään maanantaina 13.1. klo 13.00-16.00
  Päivän aikataulu:
  13.00-14.30 Ihmiskaupan uhrin tunnistaminen ja auttaminen
  14.30-15.00 Tauko
  15.00-16.00 Tyttöjen Talon ja toimintojen esittelyt sekä kevään ajankohtaiset kuulumiset
  Ilmoittautuminen verkostopäivään linkin kautta. Voit ilmoittautua mukaan koko iltapäiväksi tai toiseen osioon.
 • Vuolle Tyttöjen Talo tarjoaa mahdollisuuden maksuttoman taidenäyttelyn pitämiseen omissa tiloissaan noin kuukaudeksi kerrallaan ja vuodelle 2020 on vielä vapaita ajankohtia. Taidenäyttelyn pitämisestä kiinnostuneet taiteilijat voivat lähettää itsestään ja töistään lyhyen esittelyn Merville sekä kertoa, mille ajankohdalle toivoisivat näyttelyn pystytettävän.

Tyttöjen Talo

on syrjinnästä vapaa tila, jossa itsensä tytöiksi ja naisiksi tuntevat 12-29-vuotiaat nuoret saavat rohkeasti olla omana itsenään. Eri toimintojemme avulla nuori voi vahvistaa voimavarojaan, tutustua uusiin ihmisiin ja saada tukea sekä vahvistusta omaan elämäänsä.

Talon toiminnot:
-Yhteisötoiminta; Yhteisötoiminnan tavoitteena on vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja mahdollistaa positiivisia kokemuksia sosiaalisissa tilanteissa.
-Vuorovaikutteiset ryhmät; Ryhmätoiminta on vuorovaikutteista, tavoitteellista ja ammatillisesti ohjattua.
-Yksilökohtaaminen; Yksilötyö on tarvelähtöistä ja suunnitelmallista tukea elämän eri haasteissa.
-Seksuaalineuvonta; Neuvonta on tavoitteellista, ammatillista ja vuorovaikutussuhteessa tapahtuvaa seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien asioiden käsittelyä.
-Seksuaaliväkivaltatyö; Seksuaaliväkivaltatyö on pitkäkestoista, vakauttavaa ja traumasensitiivistä työtä.
Lue lisää Talon toiminnoista täältä.

Vierailut ja tutustumiset Tyttöjen Talolle ja jalkautumiset Talon ulkopuolelle

 • 12 – 29 vuotiaat tytöt ja nuoret naiset voivat tulla Talon toimintaan mukaan itsenäisesti tai ohjattuna. Jos haluat tuoda asiakkaasi tai ryhmäsi tutustumaan Talon toimintaan, ota yhteyttä Pauliinaan tai Sohviin sopiaksesi ajan tutustumisesta. Seksuaalineuvontaan ja -väkivaltaan liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Merviin. Linkki yhteystietoihimme.
 • Jalkaudumme mahdollisuuksien mukaan oppilaitoksiin ja sidosryhmiemme toimintoihin. Emme pysty vastaamaan myöntävästi kaikkiin vierailupyyntöihin ja huomioimme vierailukohteiden tarvelähtöisyyden. Sopiaksesi vierailun Talon ulkopuolelle, ota yhteyttä Sohviin.
 • Konsultoimme ja koulutumme ammattilaisia ja opiskelijoita sukupuoli- ja kulttuurisensitiivisissä erityiskysymyksissä.




Kuta pienempi itse on, sitä isompi joulu tulee.
– Tove Jansson –

Kohtaamisiin,
Tyttiksen naiset

← Takaisin