JAA

Yhteisöllisyys vahvistaa

Jokaiselle meistä on tarve kuulua johonkin, ja ihmisen tarve yhteisöllisyyteen on luontainen. Nyky-yhteiskunnassa on mahdollisuuksia löytää omanlaisensa yhteisö hyvin erilaisia polkuja käyttäen. Ja kuten jokainen polku, myös jokainen yhteisö on ainutlaatuinen. Parhaimmillaan yhteisöllisyys toimii ihmisen voimavarana ja nostaa esiin jokaisen omia vahvuuksia. Yhteisöllisyys on luottamusta, hyväksyntää ja asioiden jakamista toisiaan ymmärtävien ihmisten kesken.

On tärkeää muistaa, että tunne yhteisöllisyydestä puuttuu monilta. Irrallisuus ja joukkoon kuulumattomuus voi aiheuttaa yksinäisyyden tunteita, ja polku oman yhteisön löytymiseen voi tuntua pitkältä. Haluamme uskoa, että kaikki, jotka kaipaavat yhteisöllisyyttä, löytävät lopulta oman turvallisen ja hyväksyvän joukkonsa. Joskus tähän tarvitaan vierellä kulkijoita ja yhteisöllisyyden mahdollistajia.

Oulu Pride käynnistyi maanantaina, ja tulevana lauantaina järjestettävä kulkue näyttää yhteisöllisyyden voiman. Oulu Pride on upea esimerkki yhteisöllisyyden mahdollistamisesta ja hyväksynnän, luottamuksen ja tasa-arvon osoittamisesta. Yhteisöllisyys on vahva osa myös Vuolle Tyttöjen Talon arvoja ja toimintaa. Haluamme välittää yhteisöllisyyden esimerkkiä kohtaamalla jokaisen arvostavasti ja kunnioittavasti sekä mahdollistaa ja luoda yhteisöllisyyttä.

Toivotamme kaikille mukavaa Oulu Pride viikkoa! Vuolle Tyttöjen Talon löytää Pride viikolla lauantain kulkueesta sekä Vuolle Setlementin pisteestä iltapäivän puistojuhlasta.

← Takaisin