JAA

Harjoittelu Tyttöjen Talolla

Tyttöjen Talo toimii harjoittelupaikkana pääasiassa sosiaali-, kasvatus- ja terveysalan opiskelijoille. Talolla opiskelijat pääsevät kehittämään osaamistaan erilaisissa asiakaskohtaamisissa sekä vahvistamaan ammatillista osaamistaan sukupuolisensitiivisessä tyttö- ja naistyössä. Tyttöjen Talolla tehtävä työ on erityistason sosiaalista nuorisotyötä kolmannella sektorilla.

Työ Tyttöjen Talolla on laajaa ja monialaista. Tästä johtuen otamme harjoitteluun opiskelijoita, joilla on mahdollisuus suorittaa pitkän aikavälin harjoitteluita. Harjoittelujakson minimipituus on kuusi viikkoa.

Mikäli olet kiinnostunut suorittamaan harjoittelusi Tyttöjen Talolla, ota yhteyttä sähköpostitse Pauliinaan, pauliina.rasinkangas@vuolleoulu.fi. Kerro yhteydenotossasi hieman itsestäsi, taustastasi ja opinnoistasi, harjoittelun ajankohta sekä jo mahdolliset harjoittelun tavoitteet. Haastattelemme hakijat.

 

Tyttöjen Talo kumppanina opinnäytetöissä ja kehittämistehtävissä

Voimme toimia yhteistyökumppaneina eri alojen opinnäytetöissä ja kehittämistehtävissä. Mikäli olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi yhteistyössä Tyttöjen Talon kanssa, ota yhteyttä Pauliina Rasinkankaaseen, pauliina.rasinkangas@vuolleoulu.fi.