JAA

Tapahtumakalenteri

Tyttöjen Talolla on henkilökuntaa paikalla pääsääntöisesti klo 9.00-17.00.
Alla olevasta tapahtumakalenterista näet ryhmä- ja yhteisötoiminnan aikataulut.
Klikkaa toiminnon nimeä saadaksesi ryhmäkuvauksen esille.

Ryhmätoiminta

Ryhmätoiminnot tukevat omaa kasvua, itsetuntemusta ja itsetunnon kehittymistä.
Lue lisää

Ryhmät ovat ammatillisesti ohjattuja, luottamuksellisia ja mahdollistavat vertaiskokemuksen. Ryhmissä on aina vähintään kaksi aikuista ohjaajaa, jotka tukevat, auttavat ja kuuntelevat. Osa ryhmistä on suljettuja ja vaativat sitoutumista. Näihin ryhmiin ei voi tulla ryhmän jo käynnistyttyä. Avoimeen ryhmätoimintaan pääsee mukaan kesken toimintakautemme. Lisätietoja ryhmistä ja mukaan tulemisesta saat ryhmän ohjaajilta.

Yhteisötoiminta

Avoimet ovet -yhteisötoiminta on tarkoitettu 16-29-vuotias nuorille naisille.
Lue lisää

Yhteisötoiminnan tavoitteena on vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja mahdollistaa positiivisia kokemuksia sosiaalisissa tilanteissa.  Toiminnassa on mukana eri elämäntilanteissa olevia nuoria. On tärkeää, että jokainen tulee kuuluksi ja nähdyksi omana itsenään. Yhteisötoiminnassa on mahdollista osallistua teemailtoihin. Teemailtoja vietetään satunnaisesti ja niihin on mahdollisuus ehdottaa erilaisia aiheita.

Seksuaalineuvonta

Seksuaalineuvonta on 12-29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille tarkoitettu maksuton palvelu.
Lue lisää

Neuvonta on tavoitteellista, ammatillista ja vuorovaikutussuhteessa tapahtuvaa seksuaalisuuteen ja seksuaaliterveyteen liittyvien asioiden käsittelyä.

Seksuaalineuvonnassa saat tukea ja ohjausta esimerkiksi seurusteluun ja parisuhteeseen, oman sukupuolisuuden pohdintaan, kuukautisiin, ehkäisyyn ja raskauteen tai seksuaaliseen häirintään ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelu on luottamuksellista ja siellä voi halutessaan asioida nimettömästi.

Seksuaalineuvoja on tavoitettavissa numerosta 044 7261 260 maanantaista torstaihin klo 9.00-16.00 välillä. Muina aikoina puhelimeen voi jättää ääni- tai tekstiviestin ja seksuaalineuvoja ottaa viestin jättäjään yhteyttä. Samasta numerosta voi varata ajan seksuaalineuvontavastaanotolle. Vastaanotolle on mahdollista varata aika myös sähköpostitse mervi.koskela@vuolleoulu.fi

Yksilötyö

Yksilötyö on tarvelähtöistä ja suunnitelmallista tukea elämän eri haasteissa.
Lue lisää

Lyhytkestoinen yksilötyö pitää sisällään yhdestä viiteen kertaan yksilöllistä ohjaamista, tukea ja neuvontaa. Tarpeen mukaan yksilötyötä voidaan tehdään myös pitkäkestoisesti. Yksilötyöhön voi varata ajan ottamalla yhteyttä Talon henkilökuntaan.

Lue lisää yksilötyönprosessista tästä.

Seksuaaliväkivaltatyö

Seksuaaliväkivalta on traumaattinen, turvallisuuden tunnetta heikentävä ja vaikea kokemus.
Lue lisää

Seksuaaliväkivaltatyö on ohjaavaa, tukevaa ja vakauttavaa apua 13-29-vuotiaille tytöille ja nuorille naisille, joilla on seksuaaliväkivallan kokemus. Tukea seksuaaliväkivallan kokemuksesta selviytymiseen voi saada yksilötyön tai ryhmätoiminnon kautta. Palvelu on maksutonta, luottamuksellista ja  matalakynnyksistä.  Yhteyttä voi ottaa sekä seksuaaliväkivaltaa kokenut, hänen läheisensä tai muu taho vanhempi.  Ota yhteyttä Merviin 0400263844  tai laita viestiä mervi.koskela@vuolleoulu.fi.