Avoimet ovet

Avoimiin oviin ovat tervetulleita kaikki 16-29 –vuotiaat tytöksi tai nuoreksi naiseksi itsensä kokevat. Avoimet ovet on yhteisöllinen iltapäivä, jonka aikana on mahdollisuus nauttia sosiaalisesta olemisesta muiden kanssa, tai rauhoittua teen tai kahvikupin ääressä. Tyttöjen Talon ohjaajat tukevat sosiaalisten tilanteiden onnistumisessa, ja esittelevät taloa mikäli tulet paikalle ensimmäistä kertaa. Avoimet ovet on avointa yhteisöllistä toimintaa, jossa jokaisella on mahdollisuus kokea turvallisia ja mukavia hetkiä eläväisessä ja iloisessa ympäristössä. Joka keskiviikko klo 15-19.

 

Avoimissa ovissa toimii myös seksuaalineuvonta ilman ajanvarausta klo 15-18. Seksuaalineuvonta on tarkoitettu kaikenlaisten seksuaalisuuteen liittyvien pohdintojen purkamiseen ja kysymysten ratkomiseen. Tullessasi voit kysyä Merviä keskustelemaan kanssasi.

 

Avoimissa ovissa ovat mukana Talon ohjaajat Pauliina, Sohvi, Marita ja Mervi, sekä vapaaehtoiset työntekijät ja opiskelijat.

Jokainen on arvokas juuri sellaisena kuin on.

Monikulttuuristen tyttöjen ja naisten iltapäivä

Juodaan teetä yhdessä ja jutellaan suomeksi.
Mietimme yhdessä mitä haluaisimme tehdä?
Ehkä laitamme ruokaa tai teemme käsitöitä.
Voimme keskustella tyttöjen ja naisten terveydestä ja tärkeistä asioista.
Vietämme mukavaa aikaa yhdessä!

Ryhmä on tarkoitettu 12-29 -vuotiaille tytöille ja naisille. Ensimmäiselle kerralla myös äiti on tervetullut mukaan.
Ryhmää ohjaa Pauliina ja Minja.

Tervetuloa!

Lisätietoa voit kysyä Pauliinalta
050 5290145 tai sähköpostilla pauliina.manangou@vuolleoulu.fi

tai Minjalta
050 470 0193 tai minja.lappalainen@vuolleoulu.fi

Nuorten äitien olkkari, kokoontuu parittomina viikkoina

Nuorten äitien Olkkari on tapaamispaikka alle 26-vuotiaille yksinhuoltajaäideille ja lähivanhempana oleville äideille. Olkkarissa sinulla on mahdollisuus jakaa kokemuksia ja ajatuksia muiden samassa elämäntilanteessa olevien nuorten äitien kanssa kahvikupin äärellä.

Olet tervetullut Olkkariin yhdessä lapsesi kanssa. Olkkarin aikana lapset voivat leikkiä, pelata tai askarrella yhdessä Olkkarin vapaaehtoisenohjaajan kanssa.

Olkkari kokoontuu Vuolle Tyttöjen Talolla osoitteessa Kirkkokatu 19 A 9  parittomina viikkoina. Olkkarin toiminta on avointa ja voit osallistua niille kerroille, kun sinulle itsellesi sopii. Olkkaria ohjaa Tyttöjen Talon ohjaaja Sohvi Koivu-Remes.

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Lisätietoja saat Sohvilta numerosta 0400 263 852 tai sähköpostilla sohvi.koivu-remes@vuolleoulu.fi