Monikulttuuristen tyttöjen ja naisten iltapäivä, jatkuu 4.9.2018

Ryhmä kokoontuu joka tiistai klo 15.00-18.00 ja on luonteeltaan avointa ja toiminnallista. Ryhmässä keskustellaan naisen elämään, kuten terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvistä kysymyksistä. Koska toiminta on avointa, voi ryhmään osallistua omien mahdollisuuksien mukaan ryhmäajan puitteissa.

Hyvä päivä ryhmä

Ryhmässä nautitaan toisten ryhmäläisten seurasta talolla ja talon ulkopuolella käymällä esimerkiksi kirjastossa, kirpputorilla, tapahtumissa tai vaikka yhteisellä kävelylenkillä. Ryhmä on avoin kaikille yli 16-vuotaille nuorille naisille.

Nuorten äitien olkkari

Nuorten äitien olkkari on vertaistuellinen kohtaamispaikka alle 25-vuotiaille yksinhuoltajaäideille. Toiminnassa on mukana vertaisohjaaja. Nuorten äitien olkkari kokoontuu kuukauden ensimmäinen torstai klo 17.30-19.00. Kokoontumispäivät keväällä ovat 1.2., 1.3., 5.4., 3.5. ja 7.6. Nuorten äitien olkkari järjestetään yhteistyössä Yhden Vanhemman Perheiden Liiton ja Oulun Seudun Yhden Vanhemman Perheet ry:n kanssa.

Teehetki

Teehetki jatkuu 18.1. Teehetkessä rauhoitutaan arjen keskellä ja jutustellaan tyttöjen ja naisten elämään liittyvistä asioista yhdessä teekupposten äärellä. Teehetki on suunnattu yli 18 –vuotiaille nuorille naisille ja on luonteeltaan avointa.

Avoimet ovet 16-29 vuotiaille, jatkuu 29.8.2018

Avointen ovien yhteisötoiminta on tarkoitettu juuri sinulle 12-29-vuotias tyttö tai nuori nainen, joka mietit mitä tehdä päivän päätteeksi ja etsit paikkaa, jossa olisi sekä mukavaa että turvallista. Yhteisötoiminta on tyttöjen yhteistä aikaa ja oleskelua Talon tiloissa. On tärkeä olla paikka, jossa voi tulla kohdatuksi ja kuulluksi omanlaisenaan tyttönä ja naisena. Yhteisötoiminnassa kohtaat eri elämäntilanteissa olevia nuoria, Talon ohjaajia sekä vapaaehtoisia naisia. Yhteisötoiminnassa on mahdollista osallistua teemallisiin iltoihin. Teemailtoja vietetään satunnaisesti ja sinulla on mahdollisuus ehdottaa erilaisia aiheita.

Toimintatorstai 10-14-vuotiaille

Toimintatorstai 10-14-vuotiaille Toimintatorstaihin saa tulla harrastamaan yhdessä muiden samanikäisten kanssa. Ryhmässä leivotaan, askarrellaan ja jutellaan hyvästä seurasta nauttien. Voidaanpa käydä lähiseudulla ulkoilemassakin, jos intoa riittää!